Betonfúrás, falfúrás, magfúrás

Gépészeti, légtechnikai és mintavételezési furatok, szellőzők készítése beton, vasalt beton, tégla, Ytong (stb.) falak, aljzatok és födémek esetében. Egy darab furat rendelésekor is elvégezzük a munkát, ez esetben a minimum ár fizetendő, ami 30 000 Ft (Budapesten és környékén!). Két darab furat esetén a minimum ár 40 000 Ft. Több furat esetén mennyiségi kedvezményt, nagy volumenű munkák esetében akár 20% kedvezményt is biztosítunk!

Magfúrás (betonfúrás, falfúrás, koronafúrás, gyémántfúrás) esetében fontos, hogy a gépnek az állvánnyal együtt el kell férnie. A furattól a merőleges helyszükséglet min. 70cm (ez a fúrógép állványának magassága), a furat alatt vagy mellett min. 40cm (vízszintes vagy függőleges szerelés, bármely irányban lehetséges) és szélességben pedig az állvány talpa 22cm! Falfúrásnál a vízgyűjtő gyűrű használatával – ami egy vákuumos zárt rendszer- az elfolyt hűtővíz mennyisége minimálisra csökkenthető! A magfúrást végezhetjük kézben tartható koronafúró géppel is, ez esetben max. 132mm átmérőig és tégla falak esetében tudjuk elkészíteni a kívánt falfúrást. Aljzat esetében kézből max. 112mm fúrható beton és 152mm tégla esetén.

A betonfúrás munkadíja az “ÁRAINK” oldalon található táblázat segítségével számolható ki a furat átmérője és a fal, ill. födém vastagsága alapján. Ez az ipari volumenű munkákra vonatkozó ártáblázat, viszont 10db furat felett lakossági megrendelőink is számolhatnak ezzel.

Koronafúró gépeinket vákuumos rögzítéssel is tudjuk használni! Az alulról felfelé fúrás felára +50%!

Betonfúrásnál (lakossági munkák esetében) a kör kerületét kell figyelembe venni (méterben!) – pl.: 110-es furat, 25-ös panelfalban 25×1000=25.000/méter, kerület: 0.11×3,14=0.3454, 0,35×25.000 = 8.750.- (Több darab furat esetében ez a számítás módja de 10db furat felett lakossági megrendelőinknek is biztosítjuk a táblázatban szereplő árakat, azokkal a legegyszerűbb számolni!)

Egy furat esetében kiszállási díjjal együtt a minimum ár fizetendő, ami 30.000.- Ft.

Két db furat esetén a minimum ár 40.000.- Ft.

Három db furat esetén minimum 50.000.- Ft a magfúrás munkadíja.

(Természetesen, abban az esetben, ha az átfúrt keresztmetszet és átmérő szerint magasabb ár jön ki, akkor az fizetendő!)

Lakossági megrendelőinknek nem kell ÁFA-t fizetniük, mert kisadózói számlát is ki tudunk állítani, ami áfa-mentes!

Több furat esetén érdemes egyedi ajánlatot kérni. Minden esetben szívesen elkészítjük ingyenes árajánlatunkat!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot! KAPCSOLAT

Kérdése van?

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Mennyibe kerül?