3 előnytelen élethelyzettől szabadítja meg a falbontás

Amikor áll az otthona vagy üzemhelyisége közepén, mit lát pontosan? Sötét helyiségeket. Kicsi tereket. És a kedvenc bútora hiányát, mert még mindig nem fér oda be. Hogyan lehet komfortosabb otthona csupán egy falbontással? 3 előny a falbontás mellett, amire lehet nem is gondolt.

Bánja, hogy annak idején nem gondolta át az építtetését jobban? Azt, hogy nem a másik lakást vette meg végül? Nem kell beletörődnie a rossz döntésekbe. Sőt új otthon után néznie sem.
Több térre, nagyobb világosságra volna szüksége… már belenyugodott. Pedig nem kellene.
Íme, 3 olyan előny a falbontás mellett – amire nem is gondolt-, hogy komfortosabb élettere legyen.

Így teremt Önnek komfortosabb környezetet egyetlen falbontás csupán

Ha lakásfelújítás előtt áll, nem feltétlen csak az új színben, vagy az új laminált padlóban érdemes gondolkodnia. De azt is érdemes átgondolnia, hogy a tereket hogyan lehet a legmegfelelőbben kihasználni. Mert nem biztos, hogy minden fal „jó helyen van”.

A falak kibontásával nagyobb terekhez juthat, átláthatóbb lesz a lakás

Egy szűkebb panellakás egy falbontásnak köszönhetően akár jóval tágasabb lehet. Akár egy amerikai konyha sem lehet akadály.
Nappalit a konyhával is egybenyithatja, de akár egy átadóablak vágására is lehetőség van.

Világosabb élettér és nagyobb mozgástér. Mindez egy fal kivételével csupán. Nem kell kiszolgáltatnia magát az építési kivitelező elképzeléseinek.
Ami néha logikátlan, és néha kevésbé előnyös.
De mit lehet tenni? Nos, éppenséggel falat lehet bontani. (A falbontás előtt feltétlen javasolt egy konzultáció, statikai szakvélemény kérése, hogy milyen jellegű falról van szó.)

Végre nem kell lemondani a kedvenc bútorairól

Régóta szemezget egy bútorral, vagy gardróbbal? Netán egy komplex könyvespolc-részleget szeretne a nappaliba építtetni?
Azonban lemond róla. Mert a belméretek mindig közlik Önnel a tagadhatatlan tényt: otthona nem alkalmas ennek kivitelezésére. Nem vehet meg egy nagyobb bútort, mert a falak korlátozzák.
Állandóan a centi kerül elő. Számoljon le azzal, hogy folyton a centivel méregessen. Azzal, hogy a legkedvesebb bútorokról mondjon le a tér kedvezőtlen kialakítása miatt. A szóban forgó helyiség néhány napon belül nagyobb lehet.

Nem gondolná, de a falbontás akár energiát is spórol Önnek

Kevesebbet fog fizetni a villanyszámlára.
Egy fal kivétele, tágasabb élettér kialakítása világosabb és barátságosabb helyiségeket teremt. Ezzel együtt kevesebb lámpahasználatot is.

Ha unja, hogy a függöny el van húzva, a lámpa fel van kapcsolva, és még így sincs világosság odabent – és a napsütés sem jut be a helyiség tájolása miatt-, akkor lehet itt az ideje annak, hogy térbővítésbe kezdjen. És ezzel pénzt spóroljon hosszútávon.
Spóroljon az energiával kevesebb lámpahasználattal, teremtsen nagyobb fényt és barátságosabb életteret; mindezt csupán egy fal lebontásával, otthonában vagy akár irodájában.

 

De a falbontás olyan körülményes, véli Ön – tévesen

Lehet, hogy nem mer belevágni, mert mindig attól tart, hogy mikor omlik a fejére a lakás. Talán azon gondolkodik, hogy nem éri meg ennyi hercehurca egy kis átalakításért. Már a megrendeléstől kezdve stresszelne, hogy vajon hány hétig lesz felforgatva az élete.

Ne érje be a tökéletlen szerkezeti és helyiségi megoldásokkal. Változtathat rajta.
Méghozzá felfordulás nélkül. Csupán néhány nap és néhány dokumentáció választja el az elképzeléseitől.

A „rendezett szemcsés” tárcsákkal kivitelezett vizes gyémánttárcsás falvágás legalább 50%-al csendesebben és 30%-al gyorsabban vág. Ez a zaj nem magasabb, mintha a munkaterületen egy sarokcsiszoló (flex) üzemelne.

Szinte pormentesen. Csupán egy nap alatt.
Munkánk révén mi minden folyamaton átsegítjük tanácsainkkal, és tájékoztatással is.
Számoljon le a napokig tartó kupival, a fárasztó házilagos falbontással, és a napokig tartó munkálatokkal. Mi a törmelékek elszállításáról is gondoskodunk.

Akik egy gyors falbontás mellett döntöttek, azok birtokba vették a komfortosabb életüket. Ön mikor valósítja meg mindezt?

Megosztás