Betonfúrás, falfúrás, magfúrás

Gépészeti, légtechnikai és mintavételezési furatok, szellőzők készítése beton, vasalt beton, tégla, Ytong (stb.) falak, aljzatok és födémek esetében. Egy darab furat rendelésekor is elvégezzük a munkát, ez esetben a minimum ár fizetendő, ami 50 000 Ft (Budapesten és környékén!). Két darab furat esetén a minimum ár 65E Ft és minden további furat 15 000 Ft egészen öt darab furatig. Hat darab furattól az ártáblázatunk alapján számítható ki a munkadíj (min. 15E Ft/db esetén). A minimális telepítési díj 10E Ft/furat, ha ez alatt az ár alatt jönne ki a furat munkadíja, 10E Ft-tal számolunk (5db felett). Több furat esetén mennyiségi kedvezményt, nagy volumenű munkák esetében akár 20% kedvezményt is biztosítunk! Az alapár 162-es átmérőig és maximum 40 cm falvastagságig érvényes, ezeken a méreteken túl magasabb az ár!

Magfúrás (betonfúrás, falfúrás, koronafúrás, gyémántfúrás) esetében fontos, hogy a gépnek az állvánnyal együtt el kell férnie. A furattól a merőleges helyszükséglet min. 70cm (ez a fúrógép állványának magassága), a furat alatt vagy mellett min. 40cm (vízszintes vagy függőleges szerelés, bármely irányban lehetséges) és szélességben pedig az állvány talpa 22cm! Falfúrásnál a vízgyűjtő gyűrű használatával – ami egy vákuumos zárt rendszer- az elfolyt hűtővíz mennyisége minimálisra csökkenthető! A magfúrást végezhetjük kézben tartható koronafúró géppel is, ez esetben max. 132mm átmérőig és tégla falak esetében tudjuk elkészíteni a kívánt falfúrást. Aljzaton kézből max. 112mm fúrható beton és 152mm tégla esetén.

A betonfúrás munkadíja az “ÁRAINK” oldalon található táblázat segítségével számolható ki a furat átmérője és a fal, ill. födém vastagsága alapján. Ez az ipari volumenű munkákra vonatkozó ártáblázat, viszont 10db furat felett lakossági megrendelőink is számolhatnak ezzel.

Koronafúró gépeinket vákuumos rögzítéssel is tudjuk használni! Az alulról felfelé fúrás felára +100%!

Betonfúrásnál (lakossági munkák esetében) az alapáraink érvényesek vagy több darab furat esetében (10db furat felett) lakossági megrendelőinknek is biztosítjuk a táblázatban szereplő árakat, azokkal a legegyszerűbb számolni!

Egy furat esetében kiszállási díjjal együtt a minimum ár fizetendő, ami 50.000.- Ft.

Két db furat esetén a minimum ár 65.000.- Ft.

Három db furat esetén a minimum ár 80.000.- Ft.

Négy db furat esetén a minimum ár 95.000.- Ft.

Öt db furat esetén minimum 110.000.- Ft a magfúrás munkadíja.

(Természetesen, abban az esetben, ha az átfúrt keresztmetszet és átmérő szerint magasabb ár jön ki, akkor az fizetendő!)

Lakossági megrendelőinknek nem kell ÁFA-t fizetniük, mert kisadózói számlát is ki tudunk állítani, ami áfa-mentes!

Több furat esetén érdemes egyedi ajánlatot kérni. Minden esetben szívesen elkészítjük ingyenes árajánlatunkat!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot! KAPCSOLAT

Kérdése van?

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Mennyibe kerül?