CÉGÜNKRŐL

Vállalkozásunk 2001. óta foglalkozik betonvágással, falvágással és fúrással, 2005-ben pedig szakosodott rá. Azóta a folyamatos szakmai és technikai fejlődés mellett igyekszünk Partnereink teljes körű kiszolgálására e területen. Fő eszménk, hogy Ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek velünk! Munkáinkat úgy végezzük, mintha azt saját magunknak tennénk.
Ezt a gondolkodást minden kivitelezésnél igyekszünk bizonyítani megrendelőink számára.

Válogatott munkatársaink minden tagjára – többek között ezért is – külön büszke vagyok! Három fix csapattal dolgozunk, így párhuzamos munkák kivitelezését is tudjuk teljesíteni. Kollégáinkat megbecsüljük, akik hosszú távra tervezhetnek cégünknél, ennek köszönhetően mindenki jól képzett és tapasztalt. A hatékony munkavégzés érdekében minden fejlesztést követünk a gyémánttechnika területén, hogy a munkafolyamat gyors és precíz lehessen. Ha Önnek is segítségre lenne szüksége a falvágás vagy a magfúrás területén, a mi szakértelmünkben megbízhat, nem okozunk majd csalódást!

Toldi József Miklós (cégvezető)

Velünk számolhat...

11986

Elvégzett Munka

11985

Elégedett Megrendelő

87

Partner

11

Szakember

Szolgáltatásaink

Vállalkozásunk kifejezetten magas tapasztalattal rendelkezik panelépületek átalakításaival kapcsolatban. Homlokzati falak átalakítását, teljes fürdőblokkok eltávolítását, főfalak átalakítását – akár acélgerendás megerősítés, kiváltás beépítésével is – és válaszfalak teljes vagy részleges eltávolítását rutinos munkatársainkkal, gyorsan és I. osztályú minőségben elvégezzük. Betonvágást és koronafúrást a legkorszerűbb gyémántszerszámokkal teljesítjük, ezért a folyamat gyors és problémamentes

Munkafolyamat

Építési engedélyhez kötött falvágás, betonvágás esetén

Statikai vizsgálat és dokumentáció készíttetése. (A statika alapján pontos árajánlatot küldünk).

Statikai tervdokumentáció benyújtása a közös képviseletnek, szövetkezetnek.

A házkezelő/lakók hozzájárulása után indulhat a kivitelezés a statikában leírtaknak megfelelően.

Az elkészült munkát átadjuk, szükség szerint Kivitelezői Nyilatkozatot is kiállítunk.

Haladhat tovább a felújítás, átalakítás.