Gyémánttechnológia előnyei – ezért nem lesz körülményes az átalakítás az épületben

„A gyémánttechnológiás koronafúrás kész szerkezetekben új furatok készítésére alkalmas. Vízhűtéses, gyémántszegmenses fúrókoronákkal dolgozunk.Magfúrás rezgésmentesen.”- szól az általános leírás a szakmai oldalakon. Nem csoda, hogy fogalma sincs, pontosan mit is jelent ez. Nézzünk utána a száraz tényeknek. Miért lesz Önnek jóval egyszerűbb egy átalakítás otthonában?

 

A gyakorlatban annyit jelent mindez, hogy pl. egy vizes gyémánttárcsás falvágás rezonanciamentes, mm pontos és csak minimális port képez.

Még pontosabban?
Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell beérnie elképzelései viszonylagos megvalósulásával. A vizes gyémánttárcsás falvágással mm pontosan akkora lesz a kivágott betonelem, mint amit elsőre akart.

Nem történhet meg az, hogy rábólint az átalakításra, kibővítésre…majd jönnek a fúrók…és a végeredmény nagyobb lyuk, mint amire számított. Mert így alakult.

 

Végre leszámolhat a poros és mocskos átalakítások tradíciójával

Létezik pormentes térbővítés.

Ha Ön még mindig a régi tradíció szerint gondolkodik, akkor már most úgy véli, hogy egy átalakításnál a por mindent tönkretesz majd. Hetek múltán is állni fog és a zegzugokat képtelenség lesz kitakarítani. Az egész társasház Ön miatt fog „porba borulni”.

Hetekig Önt fogják emlegetni.

A valóság az, hogy a gyémánttechnológiás átalakítással nem fog hetekig suvickolni az átalakítás után. Nem fog lakása úgy “pöfékelni” az ablakon keresztül, mint egy láncdohányos.
Alapos takarítással és egy minimálisabb tisztasági festéssel megúszhatja.

Mi a helyzet a zajjal?

Társasházakban a lakótársait és szomszédait kevésbé fogja zavarni, mint a vésés vagy az ütvefúrás. A vizes gyémánttárcsás falvágás gyors és csendes (a száraz falvágáshoz viszonyítva is), így minimális zajjal jár.

Ez a zaj nem magasabb, mintha a munkaterületen egy sarokcsiszoló (flex) üzemelne.
Tehát nem fognak félóránkét becsöngetni Önhöz.

Már a legnagyobb előnyöket tekintve is láthatja: ezzel a technológiával jóval egyszerűbb kivitelezni mindazt, amire lehet eddig hosszú évekig csak legyintett.

Megosztás