Hogyan alakulnak az áraink ipari volumenű munkáknál?

A munkálatok során a szellőzőrendszerek kialakítása került létesítményében terítékre? Sokan még mindig úgy vélik, hogy mindez rengeteg kosszal jár. Ráadásul minél több munkáról van szó, annál drágább. Lerántjuk a tévhitekről a leplet.

Nemcsak középületekben, de ipari létesítményekben is dolgozunk. Betonfalfúrás során gyémántélű  professzionális magfúrógépekkel szellőzőket, elszívókat, légtechnikai nyílásokat, gépészeti furatokat vagy födémet fúrunk.

Akár nagyméretű áttöréseket is, amik bevilágító ablakként funkcionálnak. Valamint olyan közműfuratok betonfúrása is munkánk közt van, mint a víz, gáz vagy csatorna.Sokan még mindig úgy vélik, hogy mindez rengeteg kosszal jár.
Ráadásul minél több munkáról van szó, annál drágább. Lerántjuk a tévhitekről a leplet.

Nem kell beérnie azzal, hogy a szellőzőfurat elcsúfítja a környezetet

A gyémánttechnológiás koronafúrás légtechnika vagy egyéb gépészeti szerelések számára is esztétikus kivitelezési megoldást nyújt.
A gyémánttechnológiás koronafúrás az új furatok készítése során (kész szerkezeteknél) minimális port képez és csendes. Mivel rezgésmentes.
Vízhűtéses, gyémántbetétes vágó-, vagy fúrószegmens dolgozik, ami rezonanciamentesen forgácsolja a betont és egyúttal a vasalást is.

Tudta, hogy minél több a furat, annál gazdaságosabb mindez Önnek?

Csupán a  furat átmérője és a fal, ill. födém vastagsága alapján könnyen kikalkulálható az ár.
Oldalunkon egy kalkulátorral könnyen kiszámolható.

Sok a furat? Kovácsolja az előnyére.
Ugyanis mennyiségi kedvezményt adunk: minél több a furat, annál jobban jár. Nagy volumenű munkák esetében akár 20% kedvezményt is biztosítunk. Egy darab furat rendelésekor is elvégezzük a munkát, ez esetben a minimum ár fizetendő, ami 30 000 Ft.

A több furat nekünk több munkát jelent, Önnek viszont megspórolt összegeket.
Méretpontos, teljesen sík furatkialakításra vágyik? Nálunk mennyiségi kedvezménnyel is megkaphatja.

Megosztás