Mi lesz az építési törmelékkel a falbontásnál?

Lehet, hogy már ismeri a gyémánttechnológiás falvágás előnyeit. És tudja, hogy nem kell napokig tartó porral és zajjal számolnia a kivitelezésnél. Azonban a legjobban mégis az aggasztja, hogy miként fog a felfordulástól megszabadulni. Hova fog kerülni a rengeteg törmelék, és hova szállítassa el?

 

Naponta elsétál egy-egy építkezés mellett. És látja a konténerek csordultig megtöltött sziluettjét. A számos törmeléket, amit hol itt, hol ott dobnak ki egy-egy talicskából.
Habár lehetséges, hogy sokat hallott a gyémánttechnológiás kivitelezésekről: a falvágásról, bontásról, magfúrásról és betonfúrásról. Arról, hogy nem kell lemondania az átalakítási terveiről a szomszédok miatt, mert pormentes és rezgésmentes gyémánttechnológia segítségével megőrizheti a jószomszédi kapcsolatokat és átalakíthatja otthonát mindössze 1 nap alatt.

Mégsem tudja elképzelni az egyik legfontosabb részlet kivitelezését: mi lesz a törmelékkel?
Pormentesség ide vagy oda, falbontásnál a fal egy része bizony „kukába kerül”.

Hogyan kerül ki otthonából a keletkezett építési törmelék?

Ez attól is függ, hogy Ön hányadik emeleten lakik.
Van-e lift, vagy sem.

Önnek 7. emeleti lakás esetében sem kell aggódni a sittszállítás miatt. Csupán másképp kerülhet kivitelezésre, mint 1. emeleti lakótársáé.
Nagyobb bontás, ill. falvágás esetén elképzelhető, hogy a csigás megoldás hatékonyabb lehet, mint a lépcsőn lehordott törmelékelszállítás. 4. emeleti lakás vagy az feletti esetében érdemes a csigás anyagmozgatást is számításba venni. Ez a sitt mennyiségétől is függ.

A korlátozottabb lehetőségek (lift sem használható?) miatt érdemes tőlünk a részletekre kiterjedő ajánlatot kérni.
Minden falvágással, betonvágással vagy bontással kapcsolatos munkánál az árajánlatunkban – igény alapján – külön modulként szerepel a sittszállítás.

Miért jó, ha az ajánlatkéréskor jelzi az emelet számát?

Ugyanis abban az esetben, ha lépcsőn lehet csak a falvágásból, bontásból eredő építési hulladékot letermelni, és elszállíttatni; az első emelet felett felárat számolunk fel. Hiszen ennek megoldása nekünk is többletenergiát igényel. Különösen, ha a csigás és liftes megoldás sem alkalmazható.

Ha a lift használata nem lehetséges, akkor az árajánlat már a lépcsőn történő letermelés alapján lesz kiszámolva.
Így Ön is pontosan fogja tudni a költségek alakulást. Nem lesznek rejtett költségek.
Kérje ajánlatunkat.

Megosztás